Szállítás

A Gyógyító Olajok webáruház szállítási feltételei

Szállítási költségek

A megrendelt Olajok vagy más termékek belföldi házhozszállítás díjának fizetési módja:

A megrendelt árut banki előre utalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy a csomag átvételekor lehet kiegyenlíteni. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz. A számlát a megérkezett csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni, és amennyiben a termékeken sérülést észlel kérjen jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni!

 

 

 

Házhozszállítás futárszolgálattal:

A gyogyitoolajok.hu megrendeléseit a GLS futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudodja fizetni annak díját a futárnak! A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!  További információkért a GLS futárszolgálatról –>  Klikk ide!

 

Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:

Telefon (munkanapokon 7-20 óra között): (+36 30) 88 67 00

 

   Házhozszállítás díjszabása:

 – Banki átutalással előre, vagy online bankkártyás fizetéssel: 1199 Ft

 – Utánvéttel: 1599 Ft

 

Foxpost csomagautomatás szállítás:

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheti át a gyogyitoolajok.hu oldalon rendelt termékeit. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálja azt, amelyik Önnek épp útba esik. Adja meg a mobilszámát. Egy kizárólag az Ön számára hozzáférhető, egyedi kódot küldenek önnek, amivel az automata ajtaját ki tudja nyitni. További információkért a Foxpostról –>  Klikk ide!

 

FONTOS!!! A csomagok tárolási ideje 3 nap (megérkezéstől számítva), azaz 3 napja lesz átvenni a csomagot az automatából. Kérjük, hogy figyeljen erre, ha ezt a szállítási módot választja!

 

   Foxpost csomagautomatás szállítás díjszabása:

 – Banki átutalással előre, online bankkártyás fizetéssel: 999 Ft

 – Csomagautomatánál bankkártyával fizetve: 1399 Ft

 

  1. GLS csomagpontos szállítás:

Magyarországon több mint 550 GLS Csomag Pont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS Csomag Pontok többségében 10.00 és 20.00 óra között tartanak nyitva. Amikor a csomagja megérkezett az ön által választott csomagpontba, akkor kapni fog egy SMS-t.  További információkért a GLS CsomagPontról –>  Klikk ide!

 

   GLS csomagpontos átvétel díjszabása:

 – Banki átutalással előre vagy online bankkártyás fizetéssel fizetve: 1199 Ft

 – Utánvéttel: 1599 Ft

 

  1. A megrendelt termék / nemzetközi házhozszállítás díjának fizetési módja:

A megrendelés értékét banki előre utalással kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló email alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

 Házhozszállítás futárszolgálattal, információk:

 

Webshopunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata, illetve nemzetközi partnerei teljesíti. A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

További információkért a GLS futárszolgálatról –>  Klikk ide!

 

   Futárszolgálat (GLS) elérhetőségei:

Telefon (munkanapokon 7-20 óra között): (+36 29) 88 67 00 és (+36 20) 890 0660

 

   Házhozszállítás nemzetközi díjszabása:

 – Banki átutalással előre fizetve:

        3.500 Ft ( Szlovákia(1); Szlovénia; Ausztria; Csehország; Románia; Horvátország(2) )

        3.600 Ft ( Lengyelország; Németország(2); Belgium; Hollandia; Luxemburg; Bulgária )

        5.500 Ft ( Dánia(3); Franciaország; Olaszország(3-5); Nagy-Britannia; Írország(5) )

        8.000 Ft ( Litvánia(3); Lettország(4); Spanyolország(4-6); Svédország(4-7); Észtország; Málta(5); Görögország; Portugália; Finnország(5-7) )

 

(Az országok nevei mögött zárójelben a szám a várható szállítási időket jelöli munkanapban.)

 

 

    Kosár