Üzlet

Manó Manna Elixír, natúr gyümölcs-zöldségpüré gyerekeknek, 210g, Organic Force


3,990 Ft

Leírás

Manó Manna Elixír natúr gyümölcs-zöldségpüré gyerekeknek már 1 éves kortól, 100%-ban természetes, kiváló, részben bio minőségű alapanyagokból készült gyümölcs-zöldségsűrítmény, magas flavonoid és antioxidánstartalommal és béta-glükánnal magas antioxodáns tartalmú természetes vitaminsűrítmény a szervezet erősítésére.

Összetétel: Bodza, csicsóka, almarost, vörös szőlő, fekete ribizli, cékla, fekete berkenye, meggy, áfonya.

Nem tartalmaz: Színezőanyagot, állomány javítót, aromákat, tartósítószert és hozzáadott cukrot.

Szárazanyag tartalom: Kiemelkedően magas (min. 73%).

Manó Manna fogyasztása, adagolása

– A Manó Mannát elsősorban kisgyermekek szervezetének természetes vitaminpótlására, fertőző betegségek megelőzésére ajánljuk 1 éves kortól. Napi 1-2 mokkáskanál már hatékonyan képes támogatni a gyermek szervezetének működését, fertőző betegség esetén napi 3-4 mokkáskanálnyi adag javasolt- szétbontva a nap folyamán. (1 mokkáskanál kb. fél teáskanálnyi adagnak felel meg.)

– Keverhetjük langyos teába, kenhetjük kenyér falatra is. Ha a gyermek nem találja kellően édesnek, akkor tehetünk bele xilitet, steviát vagy mézet.
– 1 üveg kb. 30 teáskanálnyi (60 mokkáskanálnyi) adagot tartalmaz.

A termék állaga nem hasonlít a piacon lévő “lekvárok” állagához, ugyanis a magasabb hatóanyagtartalma, rosttartalma és szárazanyag-tartalma miatt sűrűbb és pürésebb az állaga.

Az egyedi technológiának köszönhetően a koncentrátumban megmarad az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

A gondosan összeválogatott komponensek erőteljes antioxidáns hatásúak a bennük található jelentős polifenol és flavonoid tartalom miatt. Jelentős mennyiségű olyan összetevő került a termékbe (cékla, almarost, csicsóka), amely nemcsak antioxidáns hatása miatt fontos, hanem, garantálja a tökéletes felszívódást is.

    Kosár